Verzendkosten Hotspot Design Nederland.

 

Kosten verzending van uw bestelling:

Voor bestellingen onder de €75,00 wordt €8,95 in rekening gebracht! 

Voorbeeld: dit zijn 3 t-shirts of 1 hoodie!

Voor bestellingen boven €75,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht ongeacht het aantal t-shirts, hoodie's, caps etc etc.

 

Wij werken met Fedex en DHL

  • De kosten zijn inclusief transport tot het adres van de klant, in het geval u niet beschikbaar bent kan het pakket worden opgeslagen in het lokale depot van onze koerier.

  • We kunnen niet leveren aan postbussen.

  • Transportkosten zijn niet geldig voor afgelegen gebieden (plaatsen die niet gemakkelijk te bereiken zijn zoals kleine eilanden, bergen, enz.). Als u denkt dat uw bestemming als een afgelegen gebied kan worden beschouwd, neem dan contact met ons op via info@hotspotdesign.nl

  • U moet volledige gegevens over uw adres opgeven (om extra kosten voor opslag te voorkomen).

  • Alle geschatte / typische levertijden zijn afgeleid van gegevens die door onze vervoerders zijn gecommuniceerd. Het zijn tijden bij benadering, alleen ter referentie.

  • De verzendtijden worden beïnvloed tijdens feestdagen; fabrikanten en koeriers zullen hun activiteiten op deze momenten beperken. Dit is buiten onze controle. De normale service wordt onmiddellijk na elke vakantie hervat.

  • Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling tijdig wordt afgeleverd, zijn we niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade opgelopen door een persoon als gevolg van vertraging veroorzaakt door onze vervoerder waar we geen controle over hebben of door een gebeurtenis. die buiten onze redelijke controle ligt.

  • We behouden ons het recht voor om transportkosten op elk moment te wijzigen.

 

Hotspot Design verzendt alle pakketten vanuit het magazijn binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling. Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen in Italië.

U ontvangt rechtstreeks een e-mail van onze koerier met het trackingnummer van uw pakket en u kunt de verzendstatus volgen op het systeem van de koerier. Het kan tot 24 uur duren na levering van de bestelling voordat het trackingnummer actief wordt op het systeem van de koerier. Als de informatie niet op de website van de koerier staat, probeer het dan later opnieuw. Met behulp van het verstrekte trackingnummer kunt u het pad van uw bestelling volgen van ons magazijn naar uw bestemming.

Alle leveringen moeten voor ontvangst worden ondertekend.

 

Vanwege logistieke problemen bij het leveren in bepaalde afgelegen gebieden, behouden we ons het recht voor om uw bestelling te annuleren en dergelijke bestellingen aan aanvullende voorwaarden te onderwerpen (bijvoorbeeld door een minimale bestelwaarde te vereisen), ons ondersteuningsteam staat tot uw beschikking voor meer informatie over externe gebieden leveringen.

U ontvangt een melding in geval van annulering of in geval van problemen bij het verwerken van uw bestelling kort nadat het probleem is vastgesteld. We informeren u over het probleem en stellen een oplossing voor, u bent vrij om uw bestelling te annuleren of ons voorstel te accepteren.

 

Bestellingen kunnen naar een ander adres worden verzonden dan het factuuradres. Nadat u uw factuuradres heeft ingevoerd tijdens het afrekenen, heeft u de mogelijkheid om een ​​nieuw verzendadres in te voeren.

 

Neem voor meer informatie of vragen contact op met onze klantenservice via info@hotspotdesign.nl

Telefoon: 0031-634567728